Jeans: deze zijn het meest comfortabel voor thuiskantoor.

Als het gaat om het creëren van looks om vanuit huis te werken, zijn jeans meestal een van de meest voorkomende keuzes. Natuurlijk, als ze een van de meest veelzijdige kledingstukken in elke kast zijn. Ze zijn veelzijdig, dat wil zeggen dat als je van het ene moment op het andere moet gaan, je maar een paar kleine aanpassingen aan je uiterlijk hebt en ze ook comfortabel genoeg kunnen zijn voor een hele dag op het thuiskantoor.

Een van de belangrijkste aanbevelingen om een dag op afstand te werken, is dat, hoewel u nergens heen gaat, u zich kleedt alsof u naar kantoor gaat. Dit zal uw productiviteit ten goede komen en u in de stemming houden voor werk en niet voor een vrije dag. Dit is waarom, soms als het gaat om thuiswerken, het hebben van een selectie spijkerbroeken erg handig kan zijn, maar ja, niet zomaar een model, omdat ze tegen je kunnen spelen en hier is het eerste waar je naar moet zoeken het gemak.

Vermijd erg krapte, want als u thuis gaat zitten, zult u waarschijnlijk veel zitten of minder bewegen en dit kan uw bloedsomloop beïnvloeden. Heupmodellen worden ook niet aanbevolen, modellen met een hoge taille zijn comfortabeler en, ten slotte, wijd uitlopende modellen, deze kunnen beter worden overgelaten om uit te gaan, omdat het ook de moeite waard is om een paar te bewaren voor wanneer er eindelijk een plan komt dat een meer verfijnde dresscode vereist .

Wanneer je je jeans moet uitkiezen om thuis te zijn, denk dan dat je ze zeker met lage schoenen zult dragen, of het nu tennis of ballerina’s zijn, houd daarom rekening met een aantal waarmee je je goed voelt en ga ook in harmonie met dit soort schoenen. schoeisel, evenals dat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, gemakkelijk te combineren zijn en dat ze meerdere keren meegaan voordat ze naar de wasmachine worden gebracht.

Klassiek gesneden jeans
Ze zijn gemakkelijk te combineren en daarom een veilige gok wanneer je van de ene op de andere minuut het huis probeert te verlaten, of helemaal niet. Niet te strak maar ook niet te los. Als u de perfecte pasvorm voor u vindt, laat ze dan niet gaan! ze zijn als een goede match in elke dating-app.

Moeder spijkerbroek
Net als klassieke jeans zijn mom jeans een van de meest veelzijdige modellen in elke garderobe, ze werken zowel overdag als ‘s nachts net zo goed als voor thuis of onderweg. Ze zien er altijd goed uit met tennisschoenen of flats, wijde overhemden of oversized sweatshirts. Voila! Daar heb je al een perfecte thuiskantoor-look.

Vriendjeans

Misschien wel een van de meest comfortabele in de jeanswereld. Ze zien er altijd gaaf uit, zijn fotogeniek voor het geval het een selfie-sessie uitlokt tijdens een pauze van het werk thuis en ze zijn ook veelzijdig, aangezien ze er net zo goed uitzien met een paar sneakers als met laarzen of hakken.

Slappe spijkerbroek
Een van de modellen die modieuzer is in 2020, met die pincetten die volume geven en die ze veel plezier geven. Een mix tussen boyfriend jeans en een getailleerde broek waardoor je je op je gemak voelt terwijl je goed gekleed bent. Heb je loafers? Nou, dit is de combinatie van het jaar.

Brede bootjeans
Niet uitlopend. We verwijzen naar jeans met wijde laarzen, die doet denken aan de jaren 90, die over de schoen vallen en een riem nodig hebben. Ze geven je bewegingsvrijheid, zodat je je comfortabel voelt zonder dat je in een pyjama hoeft te blijven. Ze zijn gemakkelijk op te tillen, zodat u uw tennisschoenen thuis kunt laten om te ruilen voor laarzen als u de deur uit moet.

Bermuda
Een andere stijgende trend van 2020. Bermuda’s zijn de nieuwe bikershorts en ook hun denimversie is erg populair. Hoewel de stof met dartpijlen perfect is om naar kantoor te gaan, zijn de jeanskleedjes een alternatief voor degenen die vanuit het comfort van hun huis mee willen doen aan deze trend.

Published
Categorized as Mode

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *