Natuurlijke deodorants die u kunt gebruiken

T’eo de Lush
T’eo is een deodorant zonder anti-transpirant (zonder alcohol!) Die, door de absorberende eigenschappen van het natriumbicarbonaat dat het bevat, helpt om je huid droog te houden terwijl de natuurlijke en antibacteriële ingrediënten (zoals jeneverbes, theeboom en citroenolie) voorkomen de groei van bacteriën om uw lichaam koel en comfortabel te houden.
Door het over uw schone en droge oksels te wrijven, voelt u onmiddellijk de citrusfrisheid. Merkexperts raden aan om deze aluminiumvrije deodorant in een herbruikbare doos of blik te bewaren om hem langer vers te houden.

Ahal natuurlijke deodorant
Deze biologische deodorant is gemaakt van bicarbonaat van etherische olie van theeboom, heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is verrijkt met Maranta Root, dat helpt om op natuurlijke wijze vocht op te nemen.
Het bevat ook kokosolie, sheaboter en bijenwas die je oksels zacht houden. Het is niet anti-transpirant en is vrij van aluminium, parabenen, PEG’s, minerale oliën en geurstoffen. En het is ook een natuurlijk product gemaakt in Mexico.

Aluin steen
De aluinsteen is een ecologisch alternatief voor de verzorging van de huid van je oksels. Het is antiseptisch en anti-transpirant, dus het controleert slechte geuren en de verspreiding van bacteriën. Voor huiden die gevoelig zijn voor apotheekdeodorants, wordt aluinsteen een perfecte bondgenoot vanwege zijn hypoallergene eigenschappen. Een ander van de geregistreerde voordelen is dat het een natuurlijke remedie is tegen insectenbeten en een rustgevend effect heeft na het scheren, hetzij met was of hark.

Published
Categorized as Mode

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *