Doe het zelf vintage

Maak een vintage touwvaas
Ik breng je deze DIY om een vaas met touw te bekleden, het is heel eenvoudig om te doen, het kost je niet meer dan 10 minuten. Wat je nodig hebt is een glazen zeetouw (hoe ouder het eruit ziet, hoe beter) en een ambachtelijk lijmpistool. Hier is een stapsgewijze handleiding met foto’s om een vaas met touw te bekleden:.
Zoals je op de foto kunt zien, hebben we alleen deze 3 materialen nodig. Het glas kan een nocilla zijn, het touw is te vinden in doe-het-zelf-oppervlakken en het siliconenpistool voor handwerk in handwerkwinkels.
We beginnen onderaan door het glas op een oppervlak te laten rusten, zodat het perfect is uitgelijnd met het touwtje. We doen hete siliconen op het touw en we plakken beetje bij beetje rond.
Zodra je het hele glas met het touw hebt bekleed, laat je de siliconen afkoelen en uitharden, ongeveer 30-45 minuten. Als het eenmaal sterk is, snijdt u het touw door en zorgt u ervoor dat het niet van het glas loskomt. Je kunt een heel scherp mes gebruiken.
Het hoeft niet perfect te zijn, als je naar de foto kijkt, is hij een beetje slecht gesneden, maar het maakt niet uit omdat hij niet te zien is, want wanneer je de plant plaatst, worden onvolkomenheden verborgen.
En dit is het uiteindelijke resultaat. De plant kan natuurlijk of kunstmatig zijn, zoals je wilt, maar ik zou een kunstmatige plant aanbevelen omdat het glas geen gaten heeft en het water niet kan weglopen. U kunt meer foto’s van touwversiering zien.

Hoe maak je een boom om sieraden op te hangen
In dit artikel leer je hoe je een boom maakt om sieraden aan op te hangen, met afbeeldingen die stap voor stap worden uitgelegd, zodat deze er net zo goed uitziet als die op de foto.
Een boom maken om sieraden op te hangen is eenvoudiger dan het lijkt, je hebt alleen een tak van de boom nodig die je het leukst vindt, spuit om het in de gewenste kleur te schilderen en een houten blok als basis.

• Stap 1: Vind uw perfecte filiaal Zoek naar een boomtak, het kan elk type boom zijn, maar niet te zwak of te zwaar. Als je het gevonden hebt, verwijder je alle bladeren en laat je het 4-5 dagen drogen.
• Stap 2: Bouw de basis
Koop een houten plug in een doe-het-zelfzaak en prik er een gat in met een boor. Het gat is om de tak van de boom te plaatsen, je moet hem van een vergelijkbare diameter maken zodat hij naar binnen kan en niet valt. • Stap 3: Lijm de tak aan de basis
Vul het gat dat je in de basis hebt gemaakt met houtlijm en steek de tak erin, houd hem even vast tot de lijm wat hard wordt en laat hem 24 uur drogen.
• Stap 4: Verf de boom
Spuit met witte houtspuitverf, of welke kleur je ook het leukst vindt, de hele boom en de basis totdat het je bevalt. Er zijn mensen die de voorkeur geven aan de volledig ondoorzichtige boom en degenen die het leuker vinden om de aderen van de boom te laten zien. Eenmaal geverfd, laat het drogen volgens de instructies op de verffles en als je wilt, kun je het ook in spray een glanslaag geven.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *