Hoe maak je een snelle en gemakkelijke hangplank – doe-het-zelf

Planken zijn als kussens, je hebt er nooit teveel in huis, er is altijd wel een decoratief object, plant of boek dat we erop kunnen zetten en ze zien er overal goed uit. Hoe meer we hebben, hoe meer ruimte we nodig hebben, en de planken helpen ons om veel dingen op verschillende niveaus te hebben, zodat we niet alles ertussenin hebben.
Vandaag gaan we een heel coole doe-het-zelfzaak zien over hoe je deze hangende plank gemakkelijk en snel kunt maken. Je kunt hem in de slaapkamer of woonkamer plaatsen om hem een modern tintje te geven, ook in de keuken of badkamer. Het is gemakkelijk te doen en kan uw huis een andere uitstraling geven.

De te gebruiken materialen
• 2 leren banden (zo lang als je wilt, maar in deze gids gaan we ze gebruiken van ongeveer 50 cm. Min of meer)
• Leren punch
• Houten plank (de gewenste lengte, hier gaan we een plank van 120 cm gebruiken). Je kunt ook een ander bord plaatsen dat van een ander materiaal is gemaakt, zoals plastic of metaal.
• 2 grote schroefhaken voor aan de muur
• 2 muurpluggen (om de haken erin te steken)
• Muur boor

Stappen die moeten worden gevolgd om de hangende plank te maken
De eerste stap, afgezien van het kiezen van de plaats, is het boren van diepe gaten in de muur, zodat ze de kracht hebben om het gewicht van de plank te dragen. Zorg ervoor dat ze ver genoeg uit elkaar staan zodat de banden het gewicht van het hout kunnen dragen, en natuurlijk dat ze uitgelijnd zijn. Plaats vervolgens de studs en haken. Je zou ook de gaten in het plafond kunnen maken, hangende planken aan het plafond zijn erg modieus.
Boor 1 gat aan elk uiteinde van de leren banden. Controleer of het gat groot genoeg is om de haak erin te passen.
Plaats de banden in de haken. Leer is erg resistent, dus het kan veel gewicht dragen. Overdrijf het echter niet en gebruik bredere banden om ervoor te zorgen dat ze goed blijven zitten.
Hang de houten plank ertussen en dat is alles, je hebt je hangplank. Het was gemakkelijk, toch? Je hoeft alleen maar je decoratieboeken, planten of wat je het leukst vindt neer te zetten en te genieten van je nieuwe decoratie.
Ten slotte zul je de gewichten aan de zijkanten moeten compenseren zodat de plank niet verdraait en er dingen kunnen vallen. Omdat het niet aan de muur is verankerd, is het iets waar u rekening mee moet houden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *