Waarom naar Moorea reizen

Laten we onszelf nu niet voor de gek houden, we zijn meer gewend om te horen over Tahiti en Bora Bora, en misschien vraag je je af wat Moorea kenmerkt? Nou, behalve dat het een paradijs is dat ‘minder druk’ is dan Tahiti, is het kenmerk gebaseerd op de kleuren, zowel de prachtige groene deken die de jungle, valleien en bergen bedekt, als het hele scala aan blues dat we kunnen vinden in zijn baaien., watervallen en die het hele eiland schetsen, zowel aan de oppervlakte als op de bodem van de oceaan.
Bovendien wekt zijn geschiedenis, beladen met een aureool van mysterie, een grote interesse in het aannemen van een cultuur die zo anders is dan de onze. Een van de meest verbazingwekkende voorbeelden zijn de sporen of afdruk van het archeologische verleden van de Ma’ohi-beschaving: de Marae (ze veronderstelden de plaats waar de wereld van de levenden en die van de dode voorouders samenkwamen) en de tikis (figuren die vertegenwoordigden pseudo-vormen die goden of voorouders symboliseren die ze aanbaden. Ze waren te paard tussen het goddelijke en het menselijke). Een ander kenmerk van dit prachtige eiland zijn de enorme fruitplantages zoals ananas of banaan en natuurlijk vanille. Met deze combinatie kunt u zich de niveaus van geuren, kleuren en schoonheid voorstellen die dit paradijselijke eiland kenmerken. Een merkwaardig feit is dat Moorea als inspiratie diende om het fictieve eiland Bali Hai te creĆ«ren uit de beroemde musical South Pacific van James Michener. En het is dat elke hoek van het eiland een andere charme heeft die u kunt bewonderen en waarvan u kunt genieten. Dit is het geval van Tohiea of Tohieva, het is een inactieve vulkaan en het hoogste punt van het eiland op

1.207 meter hoog.
Om uw eetlust op te wekken, zullen we u vertellen dat als u van avontuur houdt en de natuur ontdekt met een stevige stap en reis, dit zonder twijfel uw eiland en excursie is. Er zijn verschillende paden om toegang te krijgen tot de top. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de beroemde Mount Rotui en de twee baaien (Pao Pao, of algemeen bekend als Cook en Opunohu Bay) en drie Moorea-schiereilanden. Om van het uitzicht te genieten, heb je ook de mogelijkheid om naar het Belvedere Viewpoint (of Roto Nui op Mount Rotui zelf) te gaan, waar je de baaien en de horizon aan je voeten hebt alsof je een gelukkige veroveraar bent. De lagune is, samen met die van Bora Bora, een van de mooiste eilanden van de Society. Opgemerkt moet worden dat het drie motus of eilandjes heeft, en zoals we je wat later zullen vertellen, in dit bericht, is het klaar voor alle wateractiviteiten. Omdat er iets duidelijk is, en dat is dat als je het leuk vond wat we je tot nu toe hebben verteld, wacht en ontdek wat je allemaal kunt genieten in dit paradijs!

Published
Categorized as Reizen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *