Essentiële dingen om te doen in Moorea

Ontdek het eiland: toen we het eiland aan je beschreven, verwachtten we dat de optie om het eiland op de fiets te verkennen een goede optie is om je de kans te geven jezelf te verliezen langs de 62 km lange kustlijn, door een fiets of een scooter te huren . Aan de andere kant, ga naar binnen om alle hoeken van het interieur te voet te leren kennen (je moet een minimale fysieke conditie hebben), in 4 × 4, te paard of een ander motorvoertuig. Je kunt zelf alles zien wat we je in dit bericht hebben verteld. In dit gedeelte over wat u kunt doen om Moorea te ontdekken, mag u het volgende niet missen:

Geniet van de zonsondergang op het TIAHURA-strand: het is het strand dat zich in het Hibiscus-hotel in het noordwesten van het eiland bevindt. Als je naar de kaart van Moorea kijkt, zul je zien dat deze een drietand simuleert. Nou, het zou aan de linkerkant zijn. De zonsondergang is prachtig en je kunt waarderen hoe de rode kleur de lucht kleurt met een veelvoud aan kleuren boven de zee.

Ta’ahiamanu Beach: het is een van de meest populaire stranden in Moorea omdat het zeer toegankelijk is. Volgens de analogie van de drietand, als je naar de kaart van Moorea kijkt, bevindt deze zich in het centrale deel net aan de linkerkant. Een bad nemen na een fietsroute naar de berg Opanohu is heerlijk. Maar de waarheid is dat je gaat als je gaat, het is een genot.

Published
Categorized as Reizen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *