Slaapkamer planten

Er wordt vaak gezegd dat het niet goed is om planten in de slaapkamer te hebben, omdat ze ‘s nachts zuurstof verbruiken en het niet uit kooldioxide kunnen produceren zoals overdag, wanneer ze de zon hebben om fotosynthese te doen. Er zijn echter planten die de lucht helpen zuiveren, naast het decoreren en vullen van elke hoek van het huis met vitaliteit. Planten in de slaapkamer zijn heilzaam en helpen bij het verlichten van stress en kunnen u helpen te ontspannen en beter te slapen.

Planten in de slaapkamer volgens feng shui zijn gunstig, daarnaast worden ze ook aanbevolen door NASA
Sommige van deze planten die in de slaapkamer worden aanbevolen en die gifstoffen zoals formaldehyde, stikstofoxiden, trichloorethyleen of benzeen (die in kleine hoeveelheden in huizen kunnen voorkomen) kunnen elimineren, zijn slangenplanten. Dit type kamerplant kan ‘s nachts zuurstof produceren en koolstofdioxide elimineren, daarom zijn ze een goede optie om als plant voor de slaapkamer te kiezen.

Slangenplanten worden ook wel de tongplanten van de schoonmoeder genoemd, of hun wetenschappelijke naam Sansevieria, en het zijn planten met stijve, langwerpige bladeren. Dit soort planten is een van de meest resistente kamerplanten, ze verdragen omgevingen met weinig licht (zoals slaapkamers), droge en warme atmosferen en ondersteunen ons zelfs om ze te vergeten water te geven. Het is niet nodig om ze in jaren te verplanten en ze zijn ook zeer resistent tegen ziekten en plagen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *